Wandafwerking

Er zijn tal van mogelijkheden om wanden en plafonds mee af te werken. Uiteenlopend van basis tot en met exclusief behang, fotobehang, muurverf en glasweefsel, van glad tot gestructureerd.

Glasweefsel

Glasweefsel is een relatief onbekend middel wat wij al veel gebruiken bij particulieren en bedrijven. Glasweefsel is een scheurbestendig basismateriaal, leverbaar in verschillende patronen. Na het aanbrengen van glasweefsel wordt het afgewerkt met muurverf. Na droging van de muurverf is glasweefsel naadloos en zeer goed reinig baar.

Glasweefsel wordt steeds meer gebruikt in nieuwbouwwoningen, omdat de muren van nieuwbouwwoningen nog ‘na werken’ waardoor er scheuren in de muren kunnen ontstaan. Doordat glasweefsel elastisch is zijn de scheuren niet zichtbaar door de geschilderde of behangen wand.

Fotobehang

Fotobehang wordt steeds populairder. Steeds meer mensen kiezen ervoor om hun muur te bekleden met fotobehang. Het ziet er erg leuk uit en er is een groot aanbod aan mooi fotobehang, het is zelfs mogelijk om je eigen foto af te laten drukken op hoogwaardig behang.

Vraag een offerte aan

    Wat kunnen we voor u doen?