Schilder Nijmegen

Schilder Nijmegen

U zoekt een schilder in Nijmegen?
Dennissen Schilderwerken en Glasisolatie is een gerenommeerd OnderhoudNL Garantie schildersbedrijf in de regio Nijmegen. Dankzij de kleinschaligheid kunnen wij u altijd direct en op een persoonlijke wijze van dienst zijn. Wat ons onderscheidt van andere schildersbedrijven in Nijmegen is het feit dat wij absoluut kwaliteit leveren tegen een uitstekende prijs!

Ons goed opgeleide personeel hanteert dan ook de kwaliteitsnormen, gesteld door OnderhoudNL Garantie. Kiest u voor Dennissen, dan heeft u gegarandeerd de beste kwaliteit en bent u voor lange tijd verzekerd van mooi schilder en glaswerk.

Vakmanschap in Nijmegen

Dennissen Schilderwerken en Glasisolatie mag zich een echte vakman noemen en staat dan ook bekend om zijn vakmanschap in Nijmegen. Dit is mede te danken aan het feit dat wij een OnderhoudNL Garantie schildersbedrijf zijn. Dat houdt in dat u bij Dennissen Schilderwerken en Glasisolatie mag rekenen op professionele dienstverlening zoals;

  • Een duidelijke en heldere offerte
  • Uitstekende volledige garantievoorwaarden
  • Een extra voordelig meerjaren onderhoudsplan
  • Vakwerk door gediplomeerde medewerkers
  • Gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen

Wilt u weten wat Dennissen Schilderwerken en Glasisolatie als kwaliteitsschilder in de regio Nijmegen voor u kan betekenen? Bekijk dan foto’s van een aantal door ons gerealiseerde projecten.

Zoekt u een schilder in Nijmegen? neem contact met ons op. Wij maken dan graag een afspraak voor het inventariseren van de werkzaamheden. Tijdens deze afspraak wordt onder meer de ondergrond en de staat van het schilderwerk beoordeeld. Op basis van deze inspectie zullen we voor u vrijblijvend een passende en uitgebreide offerte opstellen. Wij zullen u tevens adviseren over de werkwijze en de te gebruiken producten.

Vraag een offerte aan

    Wat kunnen we voor u doen?