Glas

Dagelijks houden wij ons bezig met het leveren en plaatsen van vele verschillende soorten glas. Glas wordt bij ons altijd geleverd en geplaatst volgens de NEN 3576 plaatsingsnormen en NPR 3577 richtlijnen. Dit betekent altijd correct geplaatst glas voorzien van garantie en hoogwaardige kwaliteit.

Glasschade?

Glasschade of breuk is nooit leuk en komt altijd ongelegen. Bij dit soort calamiteiten staan wij dag en nacht voor u klaar met onze 24-uurs glasservice. Mocht er glasschade ontstaan dan kunnen wij altijd voor een tijdelijke noodvoorziening zorgen. Wilt u met spoed uw glas laten vervangen? Neem dan direct contact met ons op via ons glas noodnummer 024-6775319.

Dubbel glas / Isolatieglas


Bespaar tot wel 30% op uw energiekosten.

Met dubbel glas in uw woning bespaart u jaarlijks gemiddeld 20-30 m3 gas per m2 glas. Afhankelijk van uw energieleverancier is dat al gauw € 240 tot € 400 per jaar wat u uitspaart aan energiekosten. En het vervangen van enkel glas in uw woning voor bijvoorbeeld (dubbel) HR++ glas levert u ook nog eens extra 12% BTW-voordeel op. Want vanaf 1 januari 2019 betaalt u 9% BTW over de arbeidsuren.

Met dubbel glas in uw woning bespaart u meer dan alleen energiekosten. Dubbel glas:

 • is beter voor het milieu
 • is inbraakwerender dan enkel glas
 • houdt geluid beter tegen
 • houdt condensvorming beter tegen
 • isoleert, afhankelijk van uw keuze, tot maar liefst 500% beter dan enkel glas • maakt uw woning comfortabeler

Wij leveren en plaatsen alle soorten dubbel glas.
De mogelijkheden met dubbel glas varieren van zonwerend, zelfreinigend, inbraak werend en extra geluidsisolerend, glas in lood, monumentenglas tot verschillende soorten figuurglas.

En als u uw dubbel glas laat plaatsen door ons krijgt u tot 10 jaar garantie op het glas. Wij zijn een OnderhoudNL Garantie schilder- en glasbedrijf dat tevens is aangesloten bij OnderhoudNL dat geeft u als klant zekerheid voor goede dienstverlening, kwaliteit en garantie!

Enkel glas

Vrijwel iedere veelvoorkomende glassoort op voorraad leverbaar.  U kunt niet alleen het glas bestellen, maar ook alle bevestiging en montagematerialen.

 • Enkelglas/ floatglas
 • Draadglas
 • Brandwerend glas
 • Figuurglas
 • Matglas
 • Gehard veiligheidsglas
 • Verzilverd glas / spiegel
 • Veiligheidsglas

Wij kunnen nieuw glas in lood voor u maken zoals u dat wenst, ook is het mogelijk om uw oude glas in lood ramen te repareren of restaureren. Tevens kan uw bestaande of nieuwe glas in lood worden ingebouwd in isolatieglas.

Glaswanden

Glazen wanden op het balkon of de veranda zorgen ervoor dat u zonder tocht of kou kunt blijven genieten van uw uitzicht. Met glazen schuif- of vouwwanden kan u het balkon in de zomer ook prima ventileren. Zo heeft u alle voordelen van een afgesloten veranda of balkon, zonder verlies van uitzicht en warmte. Wij leveren en monteren glas- en scheidingswanden maar ook douchedeuren.

Glasfolie

Om uw ruiten functioneel te voorzien zijn er verschillende folie’s verkrijgbaar die wij voor u kunnen leveren en aanbrengen. Zo zijn er zonwerende, veiligheids en anti-inkijk folie’s verkrijgbaar. Kijk voor meer informatie hier.

Ventilatieroosters

Isoleren is ventileren, om ervoor te zorgen dat de lucht kwaliteit in uw woning gezond blijft is het noodzakelijk om goed te ventileren. Wij leveren en plaatsen alle soorten ventilatieroosters, deze zijn verkrijgbaar in diverse modellen en ook in verschillende kleuren.

Wij kunnen u uitgebreid informeren over de mogelijkheden in uw situatie. Neem contact met ons op en wij maken graag een afspraak met u om bij u langs te komen.

Voor meer informatie over mogelijkheden met glas kunt u ook onze uitgebreide glaswebsite bekijken.

Vraag een offerte aan

  Wat kunnen we voor u doen?