Schilderwerk

Vakkundig onderhoud van uw schilderwerk bevordert de levensduur van uw kostbare woning.
En door tijdig onderhoud voorkomt u extra kosten. Onze medewerkers zijn gediplomeerde vakmensen die met u mee denken. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige materialen, zodat we gegarandeerd de beste kwaliteit leveren. Elke woning, ondergrond, locatie en uw persoonlijke wensen zijn anders en daarom adviseren wij graag over de werkwijze en de meeste geschikte verfsystemen.

Buitenschilderwerk

De belangrijkste functie van buitenschilderwerk is bescherming van onderdelen tegen weersomstandigheden. Goed schilderwerk zorgt dat materialen, zoals hout langer mee gaan. Als het schilderwerk blaasjes of scheurtjes vertoont is het tijd voor een schildersbeurt. Let vooral op de liggende delen van kozijnen, dit is waar beschadiging van het schilderwerk vaak begint.

Vraag ons gerust om vrijblijvend advies en een offerte op maat. Wij nemen contact met u op om een afspraak te maken voor het inventariseren van de werkzaamheden. Tijdens deze afspraak wordt onder meer de ondergrond en de staat van het schilderwerk beoordeeld. Op basis van deze inspectie zullen we voor u vrijblijvend een passende en uitgebreide offerte opstellen. Wij zullen u tevens adviseren over de werkwijze en de te gebruiken producten.

Binnenschilderwerk

Binnenschilderwerk heeft twee functies, ten eerste het beschermd houtwerk, zowel de binnenzijde als de buitenzijde van de kozijnen. Goed schilder- en kitwerk aan de binnenzijde voorkomt problemen aan de buitenzijde. Ten tweede is binnenschilderwerk natuurlijk voor een groot deel verfraaiing van uw interieur. Er wordt steeds meer gebruik gemaakt van diverse kleuren in huis, bijvoorbeeld een wandje afwerken met ‘metallic muurverf’. Kleur doet niet alleen warm aan in huis, maar zorgt ook voor sfeer, rust en harmonie. Indien u in de winterperiode uw woning laat schilderen kunt u in sommige gevallen gebruik maken van winterschilderkorting. Voor meer informatie daarover kunt u contact met ons opnemen.

Houtrot herstel

Houtrot treedt op daar waar onvoldoende behandeld hout langdurig in aanraking komt met vocht. Door dit tijdig te constateren kan de schade beperkt blijven en kosten worden bespaard. Wij kunnen uw houtrot vakkundig repareren, zodat de aantasting onder de reparatie niet verder kan gaan. Het herstellen van houtrot doen wij doormiddel van het repair care systeem. Als het houtrot al in een verder stadium is, zullen wij u aanraden delen te laten vervangen. Ook dit kunnen wij voor u verzorgen.

9% BTW voor woningen ouder dan 2 jaar

Sinds 2009 betaalt u het lage BTW-tarief van 9% voor schilderwerk, indien de woning door particulieren wordt bewoond en de woning ouder is dan 2 jaar.

Vervangen van deuren, ramen en kozijnen

Doordat ons team naast schilders en glaszetters ook bestaat uit een timmerman zijn wij in staat om andere werkzaamheden die tijdens het onderhoud aan de orde komen te herstellen of te realiseren. Dit betekent dat wij kunnen zorgen voor het vervangen van bijvoorbeeld deuren, ramen en kozijnen.

Vraag een offerte aan

    Wat kunnen we voor u doen?