Kwaliteit

We onderscheiden ons door het leveren van kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs. Dit doen we door de juiste combinatie van mensen, ervaring en materialen. Zo beschikt ons gehele personeel over een schildersopleiding en wordt er gebruik gemaakt van verf- en glas van hoogwaardige kwaliteit. Door het volgen van cursussen en trainingen is ons personeel bekend met de nieuwste ontwikkelingen en normen op schilder- en glasgebied. Dit zorgt ervoor dat we hoogwaardige kwaliteit schilder- en glaswerk leveren die voldoet aan de gestelde regelgeving en uw wensen.

Dennissen Schilderwerken staat voor kwaliteit. Om dit extra te benadrukken zijn wij als gekwalificeerd onderhoudsspecialist aangesloten bij OnderhoudNL Garantie (voorheen AF-Erkend).

OnderhoudNL Garantie

OnderhoudNL Garantie is het bekendste kwaliteitsmerk voor de schilders-, onderhouds-, metaalconserverings- en glasbranche. Als OnderhoudNL Garantie schildersbedrijf voldoen wij aan de volgende voorwaarden:

  • We bieden een complete offerte waarin de aard en de omvang van de werkzaamheden, de planning en de kosten helder zijn beschreven.
  • We werken volgens de algemene voorwaarden die zijn opgesteld in samenwerking met Vereniging Eigen Huis en Consumentenbond.
  • We hanteren uniforme garantieregelingen conform de algemene voorwaarden.
  • We bieden voordelige kosten middels een meerjarenonderhoudsplan.
  • We beschikken over de vereiste vak- en bedrijfstechnische diploma’s (minimaal gezel, algemene ondernemersvaardigheden en Uitvoerder en Ondernemer Afbouw en Onderhoud).
  • We werken periodiek mee aan technische inspecties door onafhankelijke deskundigenbureau.
  • Het plaatsen van glas gebeurd uitsluitend volgens de Nen-normen en/of NPR richtlijnen.
  • We verbeteren continu onze dienstverlening op basis van tevredenheidsonderzoeken.

Voor u als klant betekenen deze voorwaarden de zekerheid van goede dienstverlening! Zie voor meer details en eventuele uitzonderingen de algemene voorwaarden voor particulieren en bedrijven.

OnderhoudNL

Lid van Koninklijke OnderhoudNL.

Dennissen Schilderwerken – Glasisolatie is lid van Koninklijke OnderhoudNL, sector schilders en glas. Deze ondernemersorganisatie vertegenwoordigt ruim 2.500 kleine en middelgrote bedrijven die zich bezighouden met schilders- en onderhoudswerk.

Klanttevredenheidsonderzoek


Uw mening over ons bedrijf wordt door ons zeer gewaardeerd. Daarom stellen wij het op prijs als u hieraan deel wilt nemen. Met uw mening kunnen wij u in de toekomst nog beter van dienst zijn. Het enige wat u hoeft te doen is uw factuurnummer hier in te vullen.
Tevens maakt u dan kans op €100,- of zelfs €1000,- terug op uw factuur! kijk hier voor meer informatie en de voorwaarden.

Bij voorbaat dank als u hieraan mee wilt doen!

Vraag een offerte aan

    Wat kunnen we voor u doen?