De Winterschilder

De Winterschilder

De koude dagen komen er weer aan. Het weer zorgt ervoor dat mensen weer veel tijd binnen door brengen in de warmte van hun woning. De winter is dan ook een mooie periode om uw woning van binnen op te knappen en te voorzien van een frisse laag verf of bijvoorbeeld een wand mooi af te werken met bijvoorbeeld fotobehang of een andere vorm van wandafwerking.

Schilder-Beuningen

Bent  u van plan om uw woning te laten schilderen dan kunt u dat in de winter doen met een leuke korting in de vorm van de winterschilder. Wij zijn u graag van dienst als winterschilder. Schakelt u ons in als winterschilder tussen 15 november en 31 maart voor een duur van minimaal 3 dagen, dan profiteert u van de Winterschilder korting. Deze korting is enkel geldig voor particulieren en VvE’s en betreft onderhoud en renovatie van schilderwerk. Ook wandafwerking behoort tot de mogelijkheden van de winterschilder. Voor de overige voorwaarden verwijs ik u naar onderstaande link:

https://dennissenkopie.triplehosting.nl/winterschilder/

Binnenschilder-Beuningen

 

 

U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen voor de werkzaamheden die u graag door ons wilt laten uitvoeren. Geef daarbij even aan dat u gebruik wenst te maken van de winterschilder korting zodat daar in de offerte rekening mee kan worden gehouden.

 

 

 

 

 

 

 

Terug naar het overzicht

Goudwerf 8 6641 TG Beuningen

Vraag een offerte aan

    Wat kunnen we voor u doen?